Kultaiset lääkärit

Terveydenhuollon ammattilaisilta terveydenhuollon ammattilaisille

Kultaiset lääkärit on terveysalan ammattilaisten perustama lääkärien ja hammaslääkärien henkilöstövuokraukseen erikoistunut espoolainen perheyritys. Tarjoamme ratkaisuja terveydenhuollon ja hoiva-alan yritysten ja toimijoiden työvoimatarpeeseen sekä monipuolisia ja joustavia työskentelymahdollisuuksia lääkäreille, hammaslääkäreille ja lääketieteen opiskelijoille.

Vastuullisuus on meille erityisen tärkeää

Kultaiset lääkärit on osa Kultaiset hoitajat -yritystä, joka on sosiaali- ja terveysalan henkilöstövuokraukseen ja kotipalveluihin erikoistunut yritys. Kultaiset hoitajat sai alkunsa vuonna 2018, kun sosiaali- ja terveysalan keikkatöissä lähihoitajana työskennellyt yrittäjä Osob Ali ei
ehtinyt enää ottaa vastaan kaikkia hänelle tarjottuja työvuoroja. Yrityksen alkuvaiheessa Osob ryhtyi välittämään työvuoroja muille hoitajille toiminimellään. Varsin pian huomattiin, että myös lääkäreille suunnattu henkilöstövuokraus on tarpeen.

Vuonna 2019 yritys vaihdettiin osakeyhtiöksi. Nykyisin perheyritys keskittyy huolehtimaan sekä hoitajien että lääkärien henkilöstövuokrauksesta. Tavoitteena on vastata sosiaali- ja terveydenhuoltoalan haasteisiin tarjoamalla alan ammattilaisille mahdollisuuksia löytää mielekkäitä tapoja tehdä tärkeää työtä.

Tutustu myös Kultaisten Hoitajien kotisivuihin.